La Vie Est Belle

La Vie Est Belle
Emmas kryp in

fredag 6 maj 2016

Morfars Dag i Maj

Igår åkte jag och familjen till Borås för att fira min morfar. Vi kom till lunch och fick mormors köttbullar. Tyvärr var jag inte vegetarisk till lunchen då jag fick något jag har längtat efter sedan jag blev vegetarian, nämligen kålpudding. Efter lunchen gick vi till mormor och morfars kolonilott som är så liten och söt. Påvägen dit stannade jag och pappa för att fota de fina vitsipporna.



Sedan sprang jag tvärsöver hagen som vitsipporna växte på, för att skrämma syster och mormor. Det gick inte värst bra syster trodde jag var någon annanstans och mormor hörde inte när skrek "buu". Morfar kom däremot fram till stängslet där jag stod och sa att grinden in till kolonilotterna var öppen för mig. Kolonilotten var liks söt som vanligt. Blommorna började blomma och bina låg och gassade i fågelbadet. 


                           

Systern min blev så varm att hon tog av sig kläderna och ville få en dusch av vattenkannan. Sedan ville hon åka i skottkärran. När hon blivit tillfredsställd gick vi tillbaka till mormor och morfars lägenhet.


Efter den goda tårtan tittade jag i mormors gamla fotoalbum från när hon var barn och ungdom till när hon träffade morfar. Hon var otroligt vacker. Är fortfarande. 




Vi la oss tidigt och jag läste ur min drömbok för bror.
När vi kom hem idag blommade plommonträdet och jag la mig i solen och kände solens strålar mot min hud.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar